Doris Pinčić

Osvrnula se na kritike o svom izgledu i poslala poruku gledateljima

doris pinčić
24.12.2020.
u 09:38

Voditeljica Doris Pinčić na Instagramu se prvi put osvrnula na komentare na svoj izgled u emisiji "Dobro jutro Hrvatska". Doris je pozirala u crnoj haljini otvorenih leđa, a kosa joj je bila svezana u repić.

- Nisu ni buntovnici što su bili, nekad su provocirali s razlogom, a danas repićem. Dragi ljudi, danas se nemojte ljutiti, nervirati, tako je kako je s pandemijom, u svom malom krugu velikih ljudi upalite božićne pjesme, pjevajmo, veselimo se i na dobro nam svima došao Badnji dan, napisala je Doris uz hashtagove "rugam se dakle jesam" i "Ajmo veselo".

Podsjetimo, Doris je nedavno vodila "Dobro jutro Hrvatska" u trapericama i majici, a nekim je gledateljima to zasmetalo.

- Dragi Bože, da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe, al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?, napisala je gledateljica.

"Ovakav izgled (konjski repić) ne priliči lijepoj i mladoj ženi na TV ekranima", stoji u drugom komentaru. Treća je napisala: "Sve super, ali Doris bi mogli napraviti i frizuru."

Neki gledatelji stali su u obranu Pinčić Rogoznice. "Zašto ženu napadati? Korektno vodi emisiju... smiješak joj je na licu... ljubazna je, što je najvažnije, nije na 'izvol'te', što nekima smeta.Za kićenje nisu zaduženi voditelji", stoji u jednom od komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije