IZNENADILA FANOVE

Oskarovka ponosno u 48. godini pozirala u toplesu

Foto: Instagram
1/2
11.10.2019.
u 14:50

Iako je osvojila oskara za najbolju glumicu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare', rekla je da se u tom svijetu nikada nije našla, jer su prema njenom mišljenju u 90-ima muškarci dominirali tim poljem.

Glumica Gwyneth Paltrow je pozirala u toplesu u 48. godini.

U razgovoru za časopis Elle ispričala je kako je procvjetala tek kad je osmislila i pokrenula svoj lifestyle brend goop.

Iako je osvojila Oscara za najbolju glumicu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare', rekla je da se u tom svijetu nikada nije našla, jer  su prema njenom mišljenju u 90-ima muškarci dominirali tim poljem. Kada je pokrenula iinternet stranicu goop njezina ambicioznost se ponovno probudila, a procjenjuje se da je tvrtka 2018. godine zaradila 250 milijuna dolara.

Gwyneth je nedavno iznenadila fanove na Instagramu fotografijom na kojoj pozira potpuno gola leđima okrenutim kameri, vježbajući jogu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Lažemo sebe iz dobrih ili loših razloga, bilo da se radi o samozaštiti ili samouništenju (što je ponekad isto). Ali zašto? Trebate slušati svoje tijelo kako biste se riješili predrasuda - napisala je Paltrow. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije