PRISJETILA SE

Ornela Vištica rasplakala pratitelje dirljivom objavom: 'Prošlo je već 20 godina, ljubav prema tebi neće proći'

Foto: instagram
1/3
26.08.2021.
u 08:20

Glumica je podijelila zajedničku fotku s bakom koje se prisjetila, 20 godina nakon njezine smrti.

Mostarska glumica Ornela Vištica (31) još je jednom objavom na svojim društvenim mrežama raznježila pratitelje. Naime, glumica je podijelila zajedničku fotku s bakom koje se prisjetila 20 godina nakon njezine smrti.

"Na današnji dan…prošlo je već 20 godina. Ljubav prema tebi neće i ne može nikad proći. Živiš u mojim mislima, sjećanjima i uspomenama kao najvrjednija i najskromnija žena zlatnog srca. Zahvalna na svemu, što si me učila. Tvoja jedina unuka",  napisala je emotivna glumica.

Foto: Screenshot

Brojni pratitelji izrazili su suosjećanje za glumicu i pisali kako naši voljeni nikada zapravo ne umiru. 

Podsjetimo, Ornela je nedavno dirnula objavom o dugogodišnjem prijateljstvu s Blancom iz Španjolske. Naime, Blancu je upoznala preko pisma koje je primila posredstvom profesorice, preko vojske, tijekom posljeratnog razdoblja u BiH.

"Postale smo prijateljice pismima. Prošle su godine, pojavile se društvene mreže i mobiteli i Blanca i ja smo se dogovorile za susret u Barceloni. Miješale smo jezike kako bismo jedna drugoj uživo sve ispričale o zemljama, ljudima, životima, odrastanjima. U tišinama između smijeha i suza, za razumijevanje srcem nije trebao prijevod. Draga Blanca! Mii querida amiga", dovršila je Vištica nakon čega je uslijedio niz komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije