SAVJESNA GLUMICA

Ornela Vištica: 'Da slučajno dobijem koronu, odmah bih sve obavijestila'

Žarko Bapšić/PIXSELL
03.09.2020.
u 20:42

Mi glumci možda jesmo ovakvi i onakvi, ali na sceni se rijetko dogodi naša neodgovornost, mjesecima i danima radimo isto i ponavljamo isto, znamo svaki udah i zarez, ako netko ima drukčiji pogled ili je neraspoložen ili drugu intonaciju rečenice, mi reagiramo - napisala je Ornela

Ornela Vištica nakon odmora vratila se u Zagreb, a na društvenim mrežama objavila je status u kojem se osvrnula na aktualnu situaciju oko epidemije koronavirusa. 

- Influenceri nek pišu, svatko od nas bira što će raditi, a ja ću pokušati jednim djelićem, iz srca pisati o nečem drugom. Mi glumci možda jesmo ovakvi i onakvi, ali na sceni se rijetko dogodi naša neodgovornost, mjesecima i danima radimo isto i ponavljamo isto, znamo svaki udah i zarez, ako netko ima drukčiji pogled ili je neraspoložen ili drugu intonaciju rečenice, mi reagiramo!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ako ne u milimetar onda u tri stavimo čašu na dogovoreno mjesto. Ako se netko otrgne kontroli vrlo brzo bude upozoren, sankcioniran i vraćen od glumačke obitelji - napisala je Ornela pokraj fotografije ulaza u kazalište Kerempuh u kojem radi. 

- Pod mjerama igramo predstave, igrali smo do 15.7 i Nastavit ćemo sada za koji dan. Rijetko kad ćemo ugroziti jedan drugoga. Molim vas, budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje i drage ljude s kojima radite. Da se kojim slučajem meni dogodi corona ili da posumnjam na istu, isti tren bi bili svi obavješteni - napisala je Ornela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?