Nakon 8 godina veze

Oprostila mu prevaru, ali nisu opstali: Meg raskinula zaruke

Pixsell
31.10.2019.
u 21:49

Meg i John prohodali su 2010. godine kad se Mellencamp razveo od supruge Elaine Irwin. Zaručili su se prošle godine, ali do vjenčanja ipak nije došlo...

Nakon osam godina veze, glumica Meg Ryan (57) i glazbenik John Mellencamp (68) više nisu skupa. Par je već prekidao prije četiri i pol godina kad ju je John, ali unatoč tome što je ona oprostila nevjeru, ponovno su prekinuli, i ovaj put, kažu, zauvijek. 

- Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i prekinula je zaruke. Nimalo joj nije žao - kažu njezini prijatelji za strane medije, prenosi 24sata.hr. 

Meg i John prohodali su 2010. godine kad se Mellencamp razveo od supruge Elaine Irwin. Iako se tad pričalo da je John zaljubljen u tadašnju manekenku Christie Brinkley (65), ipak nije bilo točno. Meg i John zaručili su se prošle godine, ali do vjenčanja ipak nije došlo. 

Prije nekoliko tjedana Meg je viđena u javnosti bez zaručničkog prstena. Tad se nagađalo da je posrijedi nešto drugo zbog čega ga ne nosi, ali ipak šuškanja o raskidu zaruka su se obistinila. 

Inače, Meg je dosad bila jednom u braku s Dennisom Quaidom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije