NEZAUSTAVLJIVA

Opet je to napravila! U 24 sata prikupila 4 milijuna lajkova, fanovi u transu

07.11.2019.
u 07:30

Otkako je otvorila račun na Instagramu, Jennifer Aniston ekspresno prikuplja lajkove svakom objavom.

Najpoznatija "prijateljica" na svijetu Jennifer Aniston poslijednjom objavom na Instagramu ponovno je slomila internet. Naime, njezina fotografija gdje je okrenuta leđima u crnoj haljini i korača uz gospodu prikupila je nevjerojatnih četiri milijuna lajkova u manje od 24 sata.

Praktički je preko noći postala najveći hit te platforme jer je bila među rijetkim zvijezdama, kao što je recimo i Scarlett Johansson, koje nemaju niti jedan račun na društvenim mrežama. Zasada broji ukupno 18.5 milijuna pratitelja, prati samo 188 profila, a objavila je tek osam fotografija i videa.

Niti jednu fotografiju nije provukla kroz filtere, a svaki opis se sastoji od jedva jedne rečenice. 

 

 

- Jen u crnom - napisala je ispod zadnje fotografije, a komentari puni komplimenata su se zaredali nevjerojatnom brzinom. 

- Čekaj, ti imaš mišiće i na leđima? - upitala ju je komičarka Whitney Cummings, a dalje su joj pisali da je prekrasna i hvalili njezin plan prehrane i treninga, zbog kojeg sigurno tako dobro izgleda.

Podsjetimo, prvu fotografiju na Instagramu objavila je 15. listopada, a radilo se o selfiju s kolegama iz popularne serije "Prijatelji". Na njoj su David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdow koji se smiješe iza Jennifer, a u opisu fotografije je napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram". Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova. Jennifer prate i bivši suprug Justin Theorux, te kolege glumci Adam Sandler, Julia Roberts, Kate Hudson, Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije