KIĆO USPJEŠNO OPERIRAN

Operacija koja je Krunoslavu Kići Slabincu promijenila život

19.06.2017.
u 18:00

Bezbolna je i traje 10-15 minuta. Iako se u početku bojao, nakon samo 15 minuta koliko je trajala operacija Kićo je vidio besprijekorno.

Krunoslav Kićo Slabinac u 73. godini života operirao je mrenu. U sigurnim rukama oftalmologa Nikice Gabrića jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika konačno je progledao, prenosi Vecernji.hr

Pjevač se podvrgnuo operaciji sive mrene koja se izvodi pod lokalnom anestezijom ukapavanjem anestetika. Bezbolna je i traje 10-15 minuta. Iako se u početku bojao, nakon samo 15 minuta koliko je trajala operacija Kićo je vidio besprijekorno. Čim je zahvat završio, glazbenik se našalio. 

'Odlučio sam se na ovu operaciju jer zbilja više ništa nisam vidio. Došao bih do semafora i uvijek sam iz auta pitao nekoga do mene je li crveno ili zeleno. Doslovno sam vikao iz automobila i napravio bih tako prometni kolaps.' Tako je ovaj poznati glazbenik u mirovini u svega 15 minuta progledao.

Liječnik Nikica Gabrić pohvalio je Kićinu hrabrost: "Kićo je iznimno dobar pacijent. Miran, relaksiran i nije bio napet. Cijelo vrijeme operacije smo pričali, čak smo i viceve pričali. Sama operacija trajala je deset minuta i zapravo uopće nema nekih posebnih postoperativnih poteškoća. Ono što treba paziti je da se slučajno prve dane ne bi ozlijedilo oko. Izbjegavati zadimljene prostore i to je sve.

"Nakon svega 15 minuta Krunoslav Kićo Slabinac vratio se u svoj dom. Našalio se da kako je "sve ispalo kao da je bio na popodnevnoj kavici."
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?