PANONSKI MORNAR

Olivera Balašević o godini dana bez supruga Đorđa: Ne prođe dan, a da se ne pusti suza

olivera đorđe
16.03.2022.
u 17:04

Supruga Đorđa Balaševića pričala je o suprugu i vremenu koje su proveli zajedno i uspomenama koje su stvorili kao obitelj.

Ove godine 19. veljače bila je prva godišnjica smrti pjevača Đorđa Balaševića, a njegova obitelj nije htjela taj dan na poseban način obilježavati jer su istaknuli kako je dan kada izgubite nekoga voljenoga dan koji se ne treba ni na koji način obilježavati. Balaševićeva supruga Olivera dala je intervju za srpsko izdanje Glorije u kojem je pričala o suprugu i vremenu koje su proveli zajedno i uspomenama koje su stvorili kao obitelj.

- Trenuci provedeni s Njim su zapravo desetljeća... Trenuci bez njega su oceani tišine i teško da ih možemo preimenovati! Ali i s Titanika ima preživjelih, a kako ne bi bilo s “Bele lađe” Panonskog mornara, mog Đorđa?! Naša djeca i ja smo hrabro prihvatili neminovnost. Ne prođe dan a da se ne pusti suza, onako dječje kroz smijeh, prisjećajući se života i odrastanja uz Njegovu ljubav, brižnost, duhovitost... - ispričala je Olivera.

Đorđe Balašević ostavio je bogatu glazbenu ostavštinu i panonski mornar kroz svoje pjesme će živjeti vječno, a njegova obitelj drži obožavatelje na okupu i Olivera je u intervju pričala o stvaranju mjesta sastajališta za sve njegove poklonike.

-  Ono čemu sam predana je stvaranje mjesta sastajališta tzv. balaševićevaca. Zemljopisno, to je mjesto početnog koraka koji smo načinili prije nekoliko desetljeća, mjesto ishodišta mladosti, ljubavi i dobrote. Zamisao je da to zdanje bude oaza snova, dosanjanih i nedosanjanih. Ono će biti posvećeno, prije svega, virtualnoj realizaciji Đoletovih djela kroz filmske i video materijale s koncerata, kao i doživljajima fotografija i rukopisa putem moderne tehnologije. Ovakva, tehnološki interesantna realizacija ide u susret “nekim novim klincima”. - rekla je Olivera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije