FANOVI ODUŠEVLJENI

Oliver i Gibonni lansiraju zajednički album!

Oliver-Gibonni
22.02.2016.
u 09:51

"Upravo, novi album uskoro. Maestro Nikša Bratoš finalizira nove pjesme s Gibom u studiju! Brojimo sitno!", već dvadesetak dana stoji objava na službenom Gibonnijevu Facebook profilu za obožavatelje, uz fotografiju splitskog kantautora u zagrebačkom studiju poznatoga glazbenog producenta i njegova dugogodišnjeg prijatelja.

Status je 'lajkan' više od 3000 puta i popraćen s više od stotinu komentara Gibonnijevih obožavatelja, koji jedva čekaju čuti nove pjesme svojega miljenika čiji novi glazbeni projekt još uvijek nosi etiketu 'povjerljivo'.

Dao nam je to do znanja i tajnoviti Gibonni, priznavši kako je potpuno zaokupljen finalizacijom novoga albuma što će ga, šuška se, objaviti zajedno s drugom perjanicom dalmatinske pisme – Oliverom Dragojevićem!

O njihovu se zajedničkom projektu već priča u glazbenim krugovima – nove se pjesme snimaju i u splitskom studiju Tomislava Mrduljaša, a pojedini suradnici splitskoga kantautora na Facebooku se vesele njegovoj suradnji s Oliverom, koja će, prema njihovoj ocjeni, ispisati nove stranice dalmatinske glazbene povijesti, piše Slobodna Dalmacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije