Zajednički album

Oliver Dragojević: Gibo je pisao pjesme, a ja sam otišao u ribe

oliver
Anto Magzan/Pixsell
17.04.2016.
u 21:37

Gibonni je nakon višegodišnje stanke s prijateljem Oliverom napravio zajednički album 'Familija' na kojem se nalazi i singl 'Gdje to piše'

Glazbu i tekst za singl 'Gdje to piše' Olivera Dragojevića (68), koji je ovaj tjedan prvi na top listi Narodnog radija u Hrvatskoj, napravio je Zlatan Stipišić Gibonni (47).

U spotu glume Oliverov unuk Toni (4) i njegova prijateljica iz vrtića Hana, a snimali su ga u Splitu. Oliver kaže da je unuku bilo drago glumiti u spotu. Gibonni je nakon višegodišnje stanke s prijateljem napravio zajednički album 'Familija' na kojem se nalazi i ovaj singl.

Omot za album radila su im djeca. Gibonnijeva kći Tanja dizajnirala je omot, a Oliverov sin Davor pobrinuo se za promotivne fotografije, piše 24sata.hr. Prijateljstvo dvojice glazbenika traje više od dva desetljeća, otkako je Oliver otpjevao Gibonnijev hit 'Cesarica'. Ponovnu suradnju dogovorili su lani u Vela Luci gdje obojica imaju kuće. Gibonni je dvije godine pisao pjesme.

- Gibo je pisao pjesme, a ja sam išao u ribe - rekao je Oliver.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije