lijepa i atraktivna

Đoković u zagrljaju seksi kuharice, Englezi tvrde da je ona razlog za krizu braka!

Reuters/Pixsell
09.07.2017.
u 19:51

Engleski mediji posljednjih su se dana raspisali o Novaku Đokoviću i njegovim ljubvnim problemima, a danas je stigla nova porcija. Naime, Otokom se brzo proširila priča kako je brak između bivšeg najboljeg tenisača svijeta i njegove supruge Jelena poljuljala lijepa kuharica Lauren Von Der Pool. 

Dvojac se upoznao prije nekoliko godina, a ona, koja inače kuha za sestre Williams, mu je davala savjete za dijetu. 2012. godine na Instagramu je objavila fotografiju s Đokovićem na kojoj su bili zagrljeni, što je bacilo prvu sumnju na njihovu romansu. - Volim se zabavljati, društveni život mi je važan, ali na kraju dana moram se odmoriti i pobrinuti za sestre Williams jer one su mi najbitnije, rekla je tada Lauren Von Der Pool.

Lijepa kuharica tada se, međutim, nije prestala družiti s Đokovićem, još su nekoliko puta viđeni zajedno, a engleski mediji nagađaju da su se upustili u avanturu, što je i navodni uzrok krize u Đokovićevu braku. Iako su oboje negirali da su bili u vezi, Englezi i dalje tvrde da ta opcija nije isključena...

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?