Kanye:

Od nje sam napravio modnu ikonu, a ona me sramoti

Instagram
07.05.2017.
u 13:11

Reality zvijezda Kim Kardashian (36) nedavno je privukla nevjerojatnu pažnju kada su u javnost isplivale njene fotografije s plaže u Meksiku na kojima se vidi celulit. Sporne 'fotke' naljutile su i njenog supruga Kanyea Westa (39) koji, kako je naveo neimenovan izvor, tvrdi da se na taj način prilično osramotila.

- Pretvorio ju je u modnu ikonu, a zbog slika s odmora u Meksiku Kim sada izgleda jeftino - navodi izvor. Kako je naglasak do sada stavljala na svoju pozamašnu pozadinu i ne čudi što su njeni fanovi bili zbog toga razočarani. 

Iako je kasnije objavljenim fotografijama pokušala dokazati da ipak ima savršeno tijelo, nije uspjela zadržati pratitelje na društvenim mrežama. Točnije, izgubila ih je oko 100 tisuća.

- Kanye je ljut na Kourtney jer ju je namjerno slikala. Njezina 'rupičasta' guza naškodila je njezinom brendu - dodaje izvor. Ipak, čini se se da cijela ova hajka nije pretjerano naživcirala starletu.

 - Ja samo sjedim na plaži sa svojim seksi tijelom - napisala je na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije