SKANDALOZNI ISTUPI

Obitelj često sramoti Ronalda. Napali su Modrića i Messija, a Cristiano im je osigurao bogatstvo

Cristiano Ronaldo obitelj
Instagram
04.04.2023.
u 20:20

Brat Hugo bio je vrlo nezadovoljan kada je hrvatski kapetan uzeo nagradu za najboljeg nogometaša svijeta

Cristiano Ronaldo jedan je od je najboljih nogometaša u povijesti, često puta je izjavio kako mu je bitna uloga obitelji, ali njegovi bližnji često ga znaju uvaliti u probleme.  Ronaldo ima i dvije sestre s kojima je jako blizak, Katiju (45) i Elmu (49) te brata Huga (48). Katia i Elma imaju modni biznis u koji je Cristiano uložio veliki novac i tako im osgurao lagodan život. 

- Ako nemaš obitelj, život će biti jako, jako težak - rekao je slavni nogometaš 2015. godine u svom biografskom filmu Ronaldo.

Nogometaševa sestra Katia je privukla pozornost prošlih godina kada je tvrdila da je korona najveća prevara i nakon toga je u srpnju 2021. završila u bolnici jer se zarazila koronavirusom i dobila upalu pluća.  Javnost je iznenadila njezina objava jer se krajem 2020. izrugivala istoj toj koroni kada se njime zarazio njen brat Cristiano pa je morao propustiti utakmice portugalske reprezentacije i Juventusa.

- Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je on onda izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas tisuće ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka netko otvori oči - isticala je tada Katia na svom Instagram profilu.

I Ronaldova druga sestra Elma voli izražavati svoje mišljenje, a poduzetnicu i menadžericu na Instagramu prati oko pola milijuna ljudi. Završila je u mnogim svjetskim medijima 2020. kada je podijelila fotografiju na kojoj se Lionel Messi 'klanja' njezinom bratu Cristianu. 

Cristianov brat Hugo je direktor muzeja posvećenog nogometašu, a nosi naziv Museu CR7 i posjeduje građevinsku tvrtku. Nekad se borio s ovisnošću o drogama i Ronaldo mu je pomogao da se izliječi. Hugo je imao svoje 'bisere' u medijima, a najviše se pamti onaj iz 2018. godine kada je bio ljut što je Luka Modrić potpuno zasluženo osvojio Zlatnu loptu. 

- Nažalost, nogomet je pokvaren, ovo je sramotno - rekao je za španjolske dnevne novine Madeira JM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije