VELIKO NOVO POGLAVLJE

Novi uspjeh Baby Lasagne! Potpisao je ugovor s uglednom diskografskom kompanijom

Baby Lasagna
Elizabeta Ružić
10.06.2024.
u 17:45

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, Baby Lasagna, potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Group, a uskoro slijede novi singl i album.

Hrvatska glazbena zvijezda koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet, Baby Lasagna potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom čime je započeo novo poglavlje u svojoj umjetničkoj karijeri.

Baby Lasagna potpisan je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe te mu pomoći u daljnjem povezivanju s publikom izvan granica Zapadnog Balkana, paralelno održavajući jaku vezu s obožavateljima u domovini i regiji.

Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam podijeliti sa svima. Također, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presretan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije. S nestrpljenjem iščekujem vidjeti što donosi budućnost - ispričao je Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Radili smo s Markom i njegovim timom od siječnja ove godine. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran i kreativan umjetnik koji posjeduje poseban X faktor potreban za osvajanje globalne publike. Iznimno sam zahvalan na povjerenju koje nam je pružio i prilici da budemo partneri u novom i uzbudljivom poglavlju njegove karijere. Polydor Germany kao jak partner i njegova nova diskografska kuća te mi kao Universal Music Hrvatska jako smo sretni što ovakvom umjetniku otvaramo globalni put. Radujemo se nadolazećim izdanjima i razvoju njegove karijere -  rekao je Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans.

Baby Lasagna je globalnu publiku tijekom Eurovizije očarao svojim jedinstvenim zvukom i nevjerojatnim osjećajem za scenu. Čvrsto vjerujemo u njegov talent i sposobnost da se poveže s još širom globalnom publikom i postane istinska svjetska glazbena zvijezda. Imamo velike planove za njega i jako smo sretni što na njegovom glazbenom putovanju sada službeno počinjemo suradnju s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska - izjavio je Daniel Schmidt, Senior Vice President Polydor/Island & Ventura Records.

Baby Lasagna hrvatski je glazbeni projekt nastao iz potrebe autora za umjetničkim izražavanjem koje mu omogućuje da stvara ne vodeći računa o ponekad strogim žanrovskim ograničenjima. Njegovo iskustvo u pisanju za različite tipove umjetnika omogućava mu da spoji naizgled apsolutno nekompatibilne žanrove te stvori iznenađujuće pjesme koje su izrazito privlačne i zabavne. Slušate li pažljivo Baby Lasagnu, neće proći mnogo vremena prije nego što primijetite introverta koji se krije iza glasne i ekstrovertne scenske osobnosti. Njegov pristup glazbi vođen sloganom „ne shvaćaj sam sebe previše ozbiljno” će vas oraspoložiti i nasmijati, a u isto vrijeme, spoj ritmova i tekstova koji navode na razmišljanje povest će vas u istraživanje današnje društvene klime, jer je Markov cilj kroz glazbu progovarati o izazovima i poteškoćama u društvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije