VRATILA SE DUŽNOSTIMA

Nove fotografije kraljice Elizabete zabrinule su javnost: 'Pogledajte joj ruke, ne izgleda dobro'

Kraljica Elizabeta
Reuters
19.11.2021.
u 08:54

U dvorcu Windsor ugostila je generala Sir Nicka Cartera, a fotografije koje su objavljene na službenom Instagram profilu nakon sastanka zabrinule se dio obožavatelja kraljevske obitelji.

Kraljica Elizabeta (95) vratila se službenim dužnostima nakon što je na preporuku doktora otkazala brojne službene posjete i odmarala zbog ozlijede leđa. U dvorcu Windsor ugostila je generala Sir Nicka Cartera, a fotografije koje su objavljene na službenom Instagram profilu nakon sastanka zabrinule se dio obožavatelja kraljevske obitelji. Neki su izrazili sreću što se kraljica napokon vratila službenim dužnostima dok su drugi primijetili da Elizabeta izgleda veoma iscrpljeno. "Naša divna kraljica", "Lijepo vas je vidjeti", "Divna žena", "Drago nam je da ste bolje",  "Živjela kraljica", "Šaljemo samo pozitivne misli i lijepe želje", "Izgleda stvarno iscrpljeno", "Zabrinut za njezino zdravlje", "Pogledajte njezine ruke, ne izgleda dobro", "Nadam se da će se oporaviti", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram

Elizabeta je nedavno provela noć u bolnici preliminarnih pretraga i kako je tada izvijestila Buckinghamska palača 95-godišnja kraljica se osjeća dobro. Liječnici su joj savjetovali da se odmori nekoliko dana zbog čega je propustila službeni put u Sjevernu Irsku.  -Kraljica je oštra kao igla, ali realnost je da mora uzeti period odmora i predah od kraljevskih dužnosti. Stariji članovi kraljici će biti na raspolaganju i pomoći će joj koliko mogu kada to bude potrebno.

Kako pišu britanski mediji, princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ William i Kate Middleton, princeza Anna i princ Edward te njegova supruga Sophie kraljici stoje na raspolaganju, a Britanci su ih već prozvali 'fantastična sedmorka'. Kraljica se ipak ne namjerava povući s kraljevskih dužnosti, no shvaća da će u budućnosti morati manje raditi i više odmarati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije