NIJE OMILJENA

Nova potvrda teškog karaktera Meghan Markle

Doug Peters/Press Association/PIXSELL
14.01.2019.
u 09:24

U samo nekoliko mjeseci vojvotkinja od Sussexa ostala je bez tri bliske suradnice koje se nisu mogle nositi s njezinim željama i zahtjevima.

Kada je stigla u kraljevsku obitelj mediji u Velikoj Britaniji najavljivali su kako je Meghan Markle nasljednica princeze Diane. 

S vremenom se pokazalo  kako karakterno Meghan i Diana nisu baš slične, a vojvotkinja od Sussexa od omiljene članice postala je omražena članica kraljevske obitelji.

Pokazalo se da je američka glumica zahtjevna i s njenim željama se teško nose njeni zaposlenici, a dokaz tome su i otkazi njenih bliskih suradnika.

Nakon što su otkaz dale njena osobna asistentica Melissa Touabti i tajnica Samantha Cohen, Meghan napušta i njena tjelohraniteljica.

Prema pisanju britanskih medija Meghan je zadavala dosta glavobolje svojoj tjelohraniteljice jer se često htjela u javnosti pojavljivati bez njene  pratnje i nije ozbiljno shvaćala pravilo da ne može ići gdje želi i kako želi i to još bez pratnje osiguranja. 

Meghan, tvrde njeni bivši suradnici, želi da sve bude po njenom, jako je izbirljiva i teško surađuje s onima koji ne dijele njeno mišljenje i zato je i tijekom svoje glumačke karijere često mijenjala tim suradnika.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije