spremni za brak

Nova ljubav: Kate Moss želi skromnu svadbu s grofom

Kate Moss
Big Pictures/Pixsell
03.09.2016.
u 08:26

Nakon nešto više od godinu dana veze, manekenka i njen mlađahni dečko Nikolai spremni su za brak. Par želi svadbu u Grčkoj, u koju su se zaljubili za vrijeme odmora

Zaljubili smo se u Saronske otoke. Planiramo malo vjenčanje, kaže model Kate Moss (42). Grof Nikolai von Bismarck (29) nakon nekoliko mjeseci veze zaprosio je Britanku u Veneciji.

Nakon skromne svadbe u Grčkoj žele veću feštu u Londonu. S vjenčanjem moraju pričekati do Božića, jer će tada Katein razvod od glazbenika Jamieja Hincea (47) biti finaliziran. S Hinceom je u braku bila četiri godine, piše 24sata.hr.

Nikolai i Kate se često svađaju jer oboje imaju problema s alkoholom i drogama. U lipnju su se oboje prijavili na odvikavanje no nisu dugo izdržali. Za vrijeme odmora u Grčkoj, po cijele dane i noći su se opijali, prepričali su svjedoci. 

Iako je Kate spremna na brak sa svojim mlađahnim dečkom Nikolajem, američki tabloidi tvrde da se manekenka ponovno počela viđati sa bivšim dečkom, Johnnyjem Deppom. Navodno su ponovno postali bliski otkad se Depp razveo od Amber Heard. Kate i Johnny bili su zajedno četiri godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije