TRAGIČNA SMRT

Nova fotografija i objava udovice Kobea Bryanta mnoge je rasplakala

Reuters/Pixsell
01.02.2020.
u 14:52

Ne postoji 24 bez 2, napisala je Vanessa uz fotografiju na kojoj su u košarkaškoj dvorani na stolcima dresovi njezine kćeri i supruga

Vanessa Bryant otključala  je svoj Instagram profil i šest dana nakon tragične smrti njezinog supruga Kobea Bryanta i njihove kćeri Gianne oglasila se u javnosti s dvije fotografije koje su ganule sve.

Na prvoj fotografiji svi stolci u košarkaškoj dvorani na sebi imaju Bryantov dres s brojem 24, a u prvom redu su dva stolca na kojima su buketi ruža i na jednom stolcu i Giannin dres s brojem dva koji je nosila u akademiji Mamba.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i  iskreno voljeni. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti - napisala je jučer Vanessa uz fotografiju na kojoj je cijela obitelj Bryant. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije