PONOVO ZAJEDNO

Ništa od rastave: Glumica se predomislila i povukla zahtjev!

Foto: PA/Pixsell
01.05.2019.
u 21:38

Razlog za rastavu Meghan Fox i Briana Austina Greena bio je neusklađenost između poslovnog i privatnog života. Papire su predali 2015., ali sada je došlo do zaokreta.

Glumci Megan Fox i Brian Austin Green ipak se neće rastati. 

Megan je odlučila povući zahtjev za rastavu, koji je podnijela 2015. godine, objavio je "People". Razlog je bio neusklađenost privatnog i poslovnog života glumaca, što je vodilo do čestih razmirica. No, nedugo nakon što su objavili da se rastaju, par je potvrdio da očekuje još jedno dijete. 

Nepoznati izvor za "People" je rekao kako je Green sretan što se Megan predomislila te da se uvijek nadao da će odustati od razvoda. Oboje rade na tome da im brak uspije te su se stvari očigledno poboljšale. 

Glumci su u braku devet godina i imaju troje djece - Journey River (2), Bodhi Ransom (5) i Noah Shannon (6). Par su nedavno uhvatili u šetnji, a zajedno će glumiti i u novom filmu "Dakota". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?