Šerifović:

Nisam se verila, neću se udati ni oženiti

Marija
13.06.2016.
u 16:05

Nakon što je nedavno zaintrigirala fanove objavivši fotografiju dvije šake na kojima se vidi prstenje na Instagramu, koja je pokrenula lavinu komentara širom regije, srbijanska pjevačica Marija Šerifović oglasila se na svom službenom Facebook profilu sa oštrom reakcijom.

Naime, pjevačica je fanovima pojasnila kako se sa fotografijom pokušala našaliti, ali, sudeći prema negativnim reakcijama, većina očito nije shvatila Marijinu "poruku". Mnogi su, s druge strane, zasuli pjevačicu čestitkama misleći da će se skrasiti, no, međutim, Marija je to demantirala.

- Dragi mediji, molim vas, da budete dovoljno ljubazni da sada makar malo pokušate da sanirate štetu koji ste naneli. Moja krivica je u tome što sam se našalila, ali ovo odavno nije smješno. Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila. Moji prijatelji nisu zaslužili da im uništavate život zato što su moji prijatelji. Nisam se verila, neću se udati, oženiti... Ali o meni možete da pišete sta hoćete, samo ostavite moje prijatelje na miru i demantirajte ovaj pakao koji ste bez ikakvog razloga i povoda napravili. I evo hvala vam na tome - napisala je pjevačica na Facebooku.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije