zanimljiv stajling

Nina Badrić za valentinovski nastup odabrala jednu od najefektnijih haljina u kojima smo je imali prilike vidjeti

nina badrić
Igor Šoban/PIXSELL
15.02.2022.
u 10:25

U rasprodanom Lisinskom Nina Badrić na Valentinovo je održala koncert kojeg su, između ostalih, iz prvih redova pratila i brojna poznata imena poput Leonarde Boban, Vanne, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac. 

Nina se pojavila u jednom od najzanimljivijih stajlinga u kojem smo je imali prilike vidjeti u zadnje vrijeme - malu crnu haljinu isfurala je na jedinstven način pa ju je upotpunila prozirnom svjetlucavom haljinom. Osim što ima glamurozan prizvuk zahvaljujući metaliziranim nitima kojima je prekrivena, pozornost je plijenio detalj perja na rubu haljine, zbog čega je dobila statement prizvuk, piše Diva.hr.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Haljina je vrlo upečatljiva pa je ostatak stajlinga bio nešto jednostavniji, no i dalje jednako glamurozan. Izabrala je sandale sa svjetlucavim detaljima koje potpisuje Amina Muaddi, dizajnerica čije modele trendseterice u posljednje vrijeme jednostavno obožavaju. Prepoznatljive su zbog efektne potpetice, a nije im odoljela ni Nina pa je na elegantan način zaokružila ovaj izvrstan stajling. 

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Kosu je stilizirala u lagane, pomalo razbarušene valove, dok se kod odabira make upa držala neutralnih i zemljanih nijansi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije