ZGODNA PJEVAČICA

Nina Badrić u veseloj kombinaciji pokazala sjajne noge, nižu se komplimenti: 'Savršenstvo'

Nina Badrić
27.04.2022.
u 21:33

Daj malo boje u ovaj sivi dan- napisala je Nina uz objavu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su joj uputili komplimente na račun izgleda.''Top'', ''Wow'', ''To su te noge'', ''Fantastična'', ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Prezgodna'', ''Savršenstvo'', ''Odlična kombinacija'', samo je dio komentara.

Glazbenica Nina Badrić (49) na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografije u veseloj modnoj kombinaciji. Nina je odabrala vesele boje- kratku ljubičastu haljinicu kombinirala je s najlonkama u boji fuksije i bež sandala s popularnom platformom koja je jedan od najpopularnijih trendova ove sezone dok je kosu podignula u pletenicu kakvu je Angelina Jolie nosila u filmu Lara Croft: Tomb Raider.

-Daj malo boje u ovaj sivi dan- napisala je Nina uz objavu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su joj uputili komplimente na račun izgleda.

Foto: Instagram

''Top'', ''Wow'', ''To su te noge'', ''Fantastična'', ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Prezgodna'', ''Savršenstvo'', ''Odlična kombinacija'', samo je dio komentara.

Inače, Nina je nedavno odmarala na Maldivima, a nakon povratka s egzotične lokacije boravila je u Herceg Novom. Pjevačica je pozirala na stepenicama jednog hotela u elegantnoj ružičastoj haljini na jedno rame koju je kombinirala s crvenom torbicom i štiklama. ''Od mora do mora'', istaknula je u opisu te dodala emotikon srca. 

Podsjetimo, Nina je svoj odlazak na odmor najavila na Instagram storyju gdje je objavila snimku iz aviona uz koju je kratko napisala da je u 'raspoloženju za godišnji odmor', a potom je otkrila i gdje će ga provesti. Pokazala je kako dolazi do odredišta, ali i unutrašnjost luksuzne kuće koja ima pogled na ''tirkizni raj'' i privatni ulaz u ocean.

Svoje obožavatelje očaravala je fotografijama u badiću te onom na kojoj nema niti trunku šminke te je pokazala kako provodi vrijeme. Dodajmo da se glazbenica na ovoj egzotičnoj lokaciji družila s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić te da su zajedno uživale u odmoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije