Na Karibima

Nina Badrić u badiću, hvali se istesanom linijom...

Instagram
19.04.2019.
u 18:38

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (46) svakodnevno se hvali fotografijama s odmora na Karibima. 

Krajem ožujka, na dodjeli nagrade Porin, fanovi su je napali kako pod hitno mora dati otkaz stilistu jer je odijeva u kombinacije koje ne laskaju njenoj figuri. 

Iako su tada istaknuli kako ima trbuščić, na posljednje objavljenoj fotografiji Nina je pozirala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju, piše 24sata.hr. 

- Hvala ti Bože...srce mi se smije - napisala je Nina. Ubrzo se u komentarima javila i njena majka Mila.

- Dobro ti jutro, ljubavi moja - rekla je. 

Nina se na Karibima opušta s bivšom srpskom manekenkom i suprugom ruskog oligarha, Sandrom Melničenko (42), koju je upoznala 2009. i tada su postale bliske prijateljice.

- Sandra me pomalo razmazila jer se potrudila da mi svaki dan učini posebnim - ispričala je Nina Badrić (46) prije 10 godina kada se prvi put vratila s ljetovanja na otoku Sveti Bartolomej s milijarderima. 

Sandra često zove Ninu na zabave i ljetovanja, tako su već krstarile oko Ibize, slavile Novu godinu u Sanit Moritzu, a pjevačica je 2017. s Porina otišla ravno u Monaco na Sandrinu proslavu darivanja djeteta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije