NA INSTAGRAMU

Nina Badrić rastužila obožavatelje: 'Vidimo se nekom drugom prilikom'

Foto: Instagram
23.12.2021.
u 08:13

Pjevačica Nina Badrić (49) na Instagramu i Facebooku je sredinom studenog otkrila gdje nastupa za Novu godinu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom, no sada je s pratiteljima podijelila tužnu vijest

Pjevačica Nina Badrić (49) je na Instagramu i Facebooku sredinom studenog otkrila gdje nastupa za Novu godinu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom, no sada je s pratiteljima podijelila tužnu vijest.

Naime, koncert u Budvi je otkazan.

-Dragi svi, Budva je i službeno otkazana 30.12. Vidimo se nekom drugom prilikom- napisala je Nina na svoje Instagram storyju i zasigurno rastužila brojne obožavatelje koji su još kada je najavila nastup bili oduševljeni, a mnogi su komentirali i kako napokon znaju gdje će proslaviti Novu godinu.

Foto: Instagram

Koncert u Brčkom ipak će se održati, a nastup je u društvu glumca Enisa Bešlagića najavila kratim videom u kojem je pozvala obožavatelje da joj se pridruže.

- U Brčkom dočekujemo Novu 2022. godinu. Nina Badrić i bend vas čekaju live. Tko zna tko će sve doći- rekla je pjevačica. 

Inače, Nina je nedavno publici predstavila svoju novu pjesmu "Pamtim" za koju potpisuje stihove. Nakon objave spota i pjesme pjevačica je rekla kako je to njezina najintimnija pjesma do sada.

– Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva – rekla je Nina. Predstavljajući novu pjesmu u intervju za InMagazin Nina se osvrnula i na doček Nove godine, a otkrila je i detalje o svojoj novogodišnjoj gaži kao i iznosu koji se spominju kada su u pitanju nastupi za doček.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije