"Uhvaćeni"

Nina Badrić prvi put u javnosti s novim dečkom livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom

Čitatelj 24sata
26.05.2018.
u 08:53

Nina Badrić se odlično zabavljala u jednom zagrebačkom restoranu sa svojim dečkom Tinom Bralom (52). Par je bio u društvu prijatelja te su djelovali jako zaljubljeno i blisko, javio je čitatelj 24sata.hr koji je 'uhvatio' novopečeni par u ugodnom večernjem druženju.

Šuškanja o novoj ljubavi naše pjevačice tako su potvrđena. Nina Badrić (45) već je neko vrijeme u sretnoj vezi s kontroverznim livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom.

- Nekako završim baš s tim za koga sam rekla s njim nikad, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi - rekla je nedavno Badrić za RTL. A njezin novi dečko je najpoznatiji po biznisu prodaje kave kojim se bavio sredinom 90-ih godina.

- Bio sam dobavljač kave za Bosnu i Hercegovinu, radeći s nekoliko tvrtki. Nikad nisam imao probleme za zakonom, jer tad nije bilo propisa o polaganju depozita. Od 1991. do 1997. godišnje sam prodavao do 25.000 tona kave - rekao je prije više godina za tjednik Nacional Bralo.

Kasnije je zbog svojeg biznisa imao i problema sa zakonom. Tako je 2015. zaradio prijavu zbog nedopuštene trgovine duhanom. Svojedobno se u intervjuima znao hvaliti poznanstvima s Vjekom Sliškom, Vanjom Bokanom i Hrvoje Petračem...

No čini se kako se u zadnje vrijeme skrasio uz našu pjevačicu, koja je izbjegavala razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2017. godine. U jednom od zadnjih intervjua Nina je poručila kako nema neki određeni tip muškarca.

- Meni je odanost najseksi. Muškarac koj je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to izvodljivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav... - rekla je Nina. Svoju vezu pak u razgovoru za RTL televiziju nije htjela ni potvrditi, ali ni demantirati.

- Život je ipak da se živi između svoja četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona - poručila je svima Nina koja je, čini se, ponovno sretna i zaljubljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije