TULUM ZA PAMĆENJE

Nina Badrić priprema feštu za 50. rođendan, otkrila je gdje će slaviti i koliko je gostiju pozvala

03.07.2022.
u 15:33

Nina Badrić sutra će napuniti 50. godina i tim povodom odlučila je napraviti veliku feštu za svoju obitelj i prijatelje, a otkrila je i gdje će se feštati i kako je zamislila ovu jubilarnu proslavu. - Kako i priliči svim okruglim brojkama velikom feštom! Okupit ću svoje prijatelje i suradnike u zagrebačkom bistro restoranu Apetit, a Marin Rendić jedan od najboljih chefova je pripremio sjajan menu. Najprije mi je važno da nitko ne bude gladan i žedan, a i da atmosfera bude sjajna angažirala sam odličan bend koji godinama svira u najboljim klubovima u Beogradu tako da ću vjerojatno i ja, a i moji kolege glazbenici sigurno po koju zapjevati i zasvirati s njima. Bit će nas oko 140 i toliko se radujem ovom rođendanu da vam to ne mogu opisati. - ne skrivajući uzbuđenje Nina je izjavila u intervju za Tportal. 

Nina je dodala kako je danas privilegij stariti i koliko nam ova nesretna vremena pokazuju iz dana u dan koliko je život krhak. -Treba slaviti svaki dan punim plućima i biti zahvalan svakom trenutku u kome idemo prema nekoj zreloj dobi. - rekla je Nina kojoj će ovo ljeto biti ispunjeno nastupima diljem regije, a jednom nastupu se posebno veseli.  - I naravno dolazim 23. srpnja na Fussion festival u Split na najveću pozornicu u ovom djelu Europe čemu se jako radujem. - rekla je Badrić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije