GLAZBENICA

Nina Badrić pozirala u zlatnim hlačama: Pratitelji je usporedili s Julijom Roberts

11.07.2021.
u 13:54

Glazbenica Nina Badrić (49) na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira u hlačama sa zlatnim šljokicama i bijeloj majici s natpisom. Kombinaciju je dodatno podigla crnim tregerima i kožnom torbom. "A gdje ćemo danas?", napisala je u opisu ispod jedne od fotografija. „Ne komentiram baš po Instagramu, ali kad se spomene "zgodna žena" vise me ne asocira na Juliju Roberts već na Ninu“, poručila joj je jedna pratiteljica, a glazbenica joj je odgovorila srcem. Još neki od komentara su bili da je najljepša, da joj najljepše stoji osmijeh, kao i da je žena za sva vremena.

Ispod druge fotografije objavljene u istoj modnoj kombinaciji, glazbenica je otkrila da vikend provodi u Zagrebu. „Samo veselo“, poručila je.

Podsjetimo, glazbenica je nedavno otkrila da je promijenila neke životne navike te da više ne jede meso. „Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije