UPOZORILA SVE

Nina Badrić ponovno je na meti prevaranata: 'Ne nasjedajte na ovu prijevaru, radi se o krađi...'

Nina Badrić
Instagram
02.06.2023.
u 08:17

Pjevačica Badrić je još 2020. izgubila pozamašni broj kilograma, a nakon toga se nekoliko puta našla na sumnjivim reklamama koje su pokušale unovčiti njezin fantastičan izgled

Lice hrvatske pjevačice Nine Badrić (50) osvanulo je na reklami za sumnjive tablete za mršavljenje, a ona je odmah reagirala i objasnila da je riječ o prevari. 

- Ne nasjedajte na ovu prijevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena, ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić, kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica - napisala je pjevačica, piše 24sata.hr

 

 

Pjevačica je još 2020. izgubila pozamašni broj kilograma, a mnogi komentiraju da sada izgleda bolje nego ikada. Tada je otkrila da je u potpunosti promijenila način prehrane, te da je izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, osim ponekad ribe. Inspiraciju za plan i program prehrane uzela je od srpskog tenisača Novaka Đokovića (36).  

- Najtragičnije je što oni zarađuju i nitko ih ne kažnjava - glasio je jedan od komentara. 

Ovo nije prvi puta da se pjevačica našla na meti internetskih trolova. Isti se scenarij, također s tabletama za mršavljenje, dogodio 2020. i 2021. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije