ODUŠEVILA

Nina Badrić pokazala vitke noge u ultra kratkoj haljinici: 'Kao milijun dolara'

Foto: Instagram
1/2
21.10.2021.
u 18:14

Pjevala je na otvorenju salona za prodaju jahti u vlasništvu supruga Snježane Mehun, Franza Schillingera, a za prigodu se obukla u ultra kratku haljinicu koja je istaknula njezine duge noge.

Pjevačica Nina Badrić (49) svakom novom fotografijom koju podijeli na društvenim profilima očara svoje pratitelje. Tako je bilo i ovaj put kada je podijelila fotografiju s rive u Bibinju.

Naime, pjevala je na otvorenju salona za prodaju jahti u vlasništvu supruga Snježane Mehun, Franza Schillingera, a za prigodu se obukla u ultra kratku haljinicu koja je istaknula njezine duge noge. 

Foto: Instagram

Fotografija je oduševila i poznate Hrvatice koje su joj se odmah javile u komentarima, poput kolegice Maje Šuput koja joj je napisala samo kratko: "Mici". Javile su se još i glumice Sementa Rajhard, Marijana Mikulić i autorica Suzy Josipović Redžepagić. 

"To su te noge", "Kao milijun dolara", "Ništa manje od toga", "Najvrjedniji hrvatski dragulju", samo su neki od komplimenata obožavatelja koje je dobila.

Badrić je uveseljavala okupljene na svečanom otvorenju salona, a sudeći po fotografijama, Snježana Mehun i njezin suprug Franz Schillinger sjajno su se zabavili te su na njezine pjesme i zaplesali. Na otvorenju je bila i Ecija Ivušić s partnerom Goranom Beloševićem, bubnjarom grupe Pravila igre. 

Inače, Snježana i Franz vjenčali su se početkom rujna na Kornatima, a vjenčanje je bilo za pamćenje. Slavlje je trajalo i više dana, a uzvanike su poveli na jahtu kojom su krstarili Jadranom prije važnog dana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije