hrvatska pjevačica

Nina Badrić otkrila da je imala profil na Tinderu i pod kojim se imenom predstavljala

Foto: Instagram
06.11.2021.
u 19:20

Moja frendica iz New Yorka mi je rekla pa kako to da nisi na Tinderu, daj da ja tebe stavim na Tinder. Kaže ona meni; ako može Sharon Stone onda možeš i ti, znaš koliko se frajera javlja na toj mreži, pa tu u Americi sve osobe iz javnog života su na Tinderu. - ispričala je Nina.

Gostujući u "Fakapu" kod voditeljica Mije Kovačić i Ide Prester pjevačica Nina Badrić otkrila je kako je kao 25-godišnjakinja u Monaku odbila poziv Kevina Costnera na večeru, otkrila je i kako je naivno potpisala jedan ugovor i ostala bez dosta novaca, a u emisiji je imala zadatak podvaliti jednu foru svojoj prijateljici Ivani Husar Mlinac i uvjerila ju je kako Lepa Brena želi doći u njezinu glazbenu školu kako bi je ona i Martina Tomčić naučile opernom pjevanju.

Priznala je Nina i kako je na nagovor jedne prijateljice otvorila svoj profil na mreži Tinder koja pomaže samcima da pronađu partnera.

- Moja frendica iz New Yorka mi je rekla pa kako to da nisi na Tinderu, daj da ja tebe stavim na Tinder. Kaže ona meni; ako može Sharon Stone onda možeš i ti, znaš koliko se frajera javlja na toj mreži, pa tu u Americi sve osobe iz javnog života su na Tinderu.

- ispričala je Nina kako je sve počelo i ispričala je kako je izgledalo njezino iskustvo s Tinderom.

- Nazvala sam se Viktorija, iz zezancije, ali stavila sam svoju sliku, ne sjećam se više koliko sam stavila da ima godina. Sve danas možeš lagat i muljat, živimo u virtualnom svijetu, pa sam i ja tamo prodala par fora.

A onda su mi se počeli javljati frajeri i govorit 'što lažeš', 'stavila si fotku od Badrićke', 'stavi svoju fotku'".- kroz smijeh je ispričala Nina i dodala kako se nikada nije našla s nijednom od udvarača na ovoj mreži i poručila je kako Tinder nije za nju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije