hrvatska pjevačica

Nina Badrić oprostila se od ljeta i oduševila pratitelje: "Žena za sva vremena"

Foto: instagram
1/2
03.09.2021.
u 17:38

"Hvala ti ljeto…bilo si bogovsko", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira u haljini cvjetnog uzorka kojom je istaknula noge. Kombinaciju je upotpunila smeđom torbom i zlatnim sandalama, a pozirala je na hvarskoj rivi pored mora, a fotografija je skupila preko 16 tisuća lajkova.

Pjevačica Nina Badrić (49) većinu godišnjeg odmora provela na svojoj omiljenoj lokaciji, u Jelsi na otoku Hvaru, a svoje je pratitelje redovito obavještavala i o drugim lokacijama na koje je putovala. Nakon odmora i ljetnih nastupa Nina je posljednjom fotografijom dala do znanja da je vrijeme za povratak u realnost, a očekuju je brojne glazbene obveze.

Foto: Instagram

"Hvala ti ljeto…bilo si bogovsko", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira u haljini cvjetnog uzorka kojom je istaknula noge. Kombinaciju je upotpunila smeđom torbom i zlatnim sandalama, a pozirala je na hvarskoj rivi pored mora, a fotografija je skupila preko 17 tisuća lajkova.

"Wow", "Žena za sva vremena", "Ovako izgleda prava žena", "Boginja", pisali su joj pratitelji, a javila joj se i kolegica Lana Jurčević koja joj je poručila da je "predivna".

Podsjetimo, pjevačica je nedavno priznala kako je promijenila neke životne navike.

"Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?