''DAMA BILA I OSTALA''

Nina Badrić oduševila u elegantnom izdanju, komentari ne staju: 'Ništa tebi ne mogu ni dani ni godine'

Nina Badrić
Instagram
25.11.2022.
u 21:08

Ženstvena plava haljina naglasila je njezine obline, a brojni pratitelji složni su kako izgleda odlično. U opis je kratko stavila emotikon plavnog srca i naziv svoje pjesme ''Dani i godine''.

Pjevačica Nina Badrić (50) oduševila je pratitelje na Instagramu novom objavom. Zanosna pjevačica pozirala je u elegantnoj svilenoj haljini koja je naglasila njezinu figuru.

Ženstvena plava haljina naglasila je njezine obline, a brojni pratitelji složni su kako izgleda odlično. U opis je kratko stavila emotikon plavnog srca i naziv svoje pjesme ''Dani i godine''.

''Ova boja stvorena je za tebe'', ''Ljepota'', ''Predivna'', ''Dama'', ''Ništa tebi ne mogu ni dani ni godine'' , ''Super si'', ''Wow'', ''Baš predivna'', ''Bez mane'', samo je dio komentara.

 

 

Podsjetimo, Nina je nedavno boravila u Italiji, točnije u Rimu te je pokazala kako uživa u odličnoj hrani, morskoj obali i predivnim rimskim ulicama.Nina inače rado odlazi u Italiju gdje već godinama živi njezina sestra Sunčica sa sinom Marcom.

Badrić je na talijanskom putovanju uz znamenitosti koje su posjetili pokazala i nekoliko odličnih modnih kombinacija, a brojne komplimente zaradila je ispod fotografije na kojoj je pozirala u crvenom kompletu koji je kombinirala s cipelama u istoj boji. Nina je nedavno pratitelje iznenadila promjenom imidža.

Naime, pokazala je svoju kraću frizuru, ošišanu do ramena i lagano valovitu.  "Nina s kratkom kosom! Predobro, jee", "Najbolja frizura ikad", "Boginja ljepote", "Kosaa", "Nina ubijaš seksepilom", "Boginjo"; "Ljepotice", pisali su mahom oduševljeni pratitelji. 

Ove godine pjevačica je proslavila 50. rođendan, a brojni bi joj pozavidjeli na izgledu kojeg održava zdravom prehranom. Naime, posljednje dvije godine Nina ne konzumira životinjske proizvode, već se tu i tamo zna počastiti ribom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije