Pjevačica

Nina Badrić oduševila fotkom u badiću: 'Baš mi je lijepa jer...'

nina badrić
28.07.2021.
u 09:42

Pjevačica Nina Badrić (49) i ovo ljeto provodi u svom stanu u Jelsi na Hvaru, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa u crnom kupaćem kostimu. 

-  Samo živi samo budi - napisala je u opisu objave stihove iz pjesme 'Put ka sreći' Gorana Bare. Fotografija je brzo dobila više od 15 tisuća lajkova, ali i brojne komentare.

- Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku, napisala je jedna obožavateljica, a fotografiju su joj s oduševljenjem komentiral i Jelena Rozga, Bojana Gregorić Vejzović i Pamela Ramljak. 

 | Autor : instagram Foto: instagram

Nina je u nedavnom intervjuu za Večernji list rekla i kako provodi dane na Hvaru. 

- Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drugačije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati.

Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi, rekla je Nina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije