UŽIVA

Nina Badrić objavila kako se odmara u Grčkoj, ubrzo joj se javila i Jelena Rozga s ovom porukom

nina badrić
Instagram
09.07.2024.
u 19:21

Obožavatelji su pohvalili i njezin izgled i ljetnu bijelu haljinu koju je nosila ovom prigodom

Nina Badrić je prije nekoliko dana, na svoj rođendan razveselila svoje obožavatelje novom pjesmom "Kako si", a sada je sebe počastila putovanjem u Grčku. S Mikonosa se javila svojim pratiteljima na Instagramu gdje je objavila tri fotografije s ove destinacije i uz opis fotografija je napisala: Kojim putem krenuti? Na ovo pitanje u jednom komentaru je dobila odgovor: A gdje ne krenuti na Mikonosu. to je bolje pitanje. Nina je uzvratila kako su sve preporuke dobrodošle, a u komentarima joj je pisala i kolegica Jelena Rozga i poručila je: Guštaj Ninočka moja lipa! Obožavatelji su pohvalili i njezin izgled i ljetnu bijelu haljinu koju je nosila ovom prigodom. 

Dok Nina uživa u odmoru na čarobnom Mikonosu, njezina nova pjesma osvaja glazbene ljestvice, a njoj će odmor dobro doći uoči priprema za veliki koncert u Areni Zagreb ovog studenog.

“Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si". Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu.”, o pjesmi je ispričala Nina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Pjesmu "Kako si" prati i spot koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem koji potpisuje i spot za #onokad, a za rap dionicu zadužen je VELI. U "Kako si", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere. U nedavnom intervju koji nam je dala povodom 65. rođendana Večernjeg lista prisjetila se i svog velikog koncerta koji je 14. veljače 2005. godine održao u Domu sportova u Zagrebu koji je bio vrhunac Ninine tadašnje karijere.

- To je bio koncert za pamćenje. Mislila sam tada da je to to. Napravili smo koncert do tada produkcijski neviđen na ovim prostorima. Povezali smo scenu, ples, bend, light, sve u jedno. Igor Barbarić i ja osmislili smo koncert i sjećam se da nam je HRT, koji ga je snimao, čestitao na idejama i da su kamermani i Miladinov s guštom montirali taj koncert. Meni je svakako bio jedan od najdražih jer je to bio moj prvi veliki koncert u rodnom gradu - prisjetila se Nina. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije