hrvatska pjevačica

Nina Badrić je proživljavala pravu dramu: Uznemiravao ju je nepoznati muškarac

Foto: Instagram
1/3
28.10.2020.
u 07:13

Muškarac tu nije stao, naime, otišao je toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan.

Gotovo identičnu situaciju kao Jelena Rozga ljetos je imala i jedna od hrvatskih najvećih regionalnih pjevačkih zvijezda. Nina Badrić zbog višegodišnjeg uznemiravanja jednog muškarca proživljavala je pravu dramu koja je kulminirala njezinim odlaskom na policiju.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, glazbenica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos.

Muškarac tu nije stao, naime, otišao je toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan.

Nije mu bilo strano dolaziti i ispred njezinog zagrebačkog doma, gdje ga je također znala viđati.

Razumljivo, u njoj se, kao što bi se i u svakome od nas, probudio ogroman strah, te joj nije preostalo ništa drugo osim da se za pomoć obrati policiji, budući da je odbijala svaku komunikaciju s uhodom, no on nije prestajao s uhođenjem.

Cijeli je slučaj prvo završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, no kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni odvjetnik su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Nakon što je reagirala policija pjevačica je odahnula, jer je fanatični obožavatelj prestao s uznemiravanjem, ali je i dalje potresena cijelom situacijom.

Slobodna Dalacija saznaje kako je policija i državno odvjetništvo reagiralo promtno, a Nina je izmimno zahvana što vode brigu i o njenom slučaju. 

Ninu nije željela komentirati niti bilo što govoriti o ovoj temi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije