UŽIVAJU

Nina Badrić i Goran Višnjić druže se na Hvaru, pokazala pratiteljima fotku: 'Tradicionalna'

Nina Badrić i Goran Višnjić
Instagram
06.08.2023.
u 18:17

Nina je pratiteljima nedavno pokazala unutrašnjost svoje vikendice na Hvaru gdje pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu

Glazbenica Nina Badrić (51) već je dugo godina prijateljica s našim proslavljenim glumcem Goranom Višnjićem (50), a nerijetko se druže i na Hvaru gdje pjevačica ima i vikendicu, a Višnjić rado ljetuje kad uhvati vremena. 

"Tradicionalna", napisala je Badrić pored fotografije, misleći na to kako se skoro svake godine nađu i fotografiraju na Hvaru. 

Njih dvoje pozirali su s prijateljima Olgom i Veljkom Drinković u jednom Beach baru na Jelsi.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 "Nina uvijek mi uljepšaš dan", "Dragulj hrvatske scene", "Nina, ljepotice. Divan je i ostatak ekipe", "Uvijek sa stilom", komentirali su joj njeni pratitelji.

Inače, Nina je pratiteljima nedavno pokazala unutrašnjost svoje vikendice na Hvaru. Tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu, a najčešće je to ljeti kada ima vremena uživati u čistim hvarskim plažama. Jako je ponosna na to kako je uredila svoju kuću, pa na društvenim mrežama često pokaže kako to izgleda.

Prostor je, inače, uređen u mediteranskom stilu, ima kamene zidove, a pjevačica je dodala i ukrase. Ranije je u fotografijama pokazala i neke druge detalje. Uz crvenu fotelju, ima i tepihe u crvenoj i tirkiznoj boji. U dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. 

Pjevačica se prije pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije