NAKON BROJNIH REAKCIJA

Nikome nije promaklo! Sada se zna odakle Doris masnice na koljenima

Foto: HRT Screenshot
1/2
25.09.2020.
u 08:22

U emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" gledateljima su za oko zapale masnice na koljenima voditeljice Doris Pinčić.

Modrice na koljenima Doris Pinčić, voditeljice "Dobro jutro, Hrvatska" nikome nisu promakle tijekom emitiranja najdugovječnije emisije HRT-a, a lavina komentara gledatelja s upitima odakle joj plavice i što se dogodilo njezinim koljenima tijekom cijelog dana postala je nezaustavljiva. 

Naime, od njezinih prijatelja doznaje se da je prije nekoliko dana pala s motora na snimanju za emisiju u vlastitoj produkciji te da je prošla s tek lakšim ozljedama, uključujući i modrice koje su zabrinule gledatelje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tada je na Instagramu objavila story i video s mora uz stihove Harija Rončevića "Kad bi se moga rodit na bilo kojem mistu, opet bi bira tebe i ovu ljubav istu". Fanove je potom oduševila pogledom na zadarski arhipelag uz još jednu fotografiju ispod koje je napisala: "Tu di vrime stoji", kratko je napisala. 

Ova godina je za Doris bila definitivno turbulentna. Osim pandemije, koja je svima usporila tempo, razvela se od supruga Borisa Rogoznice, a nakon toga se saznalo i za aferu koju je imao sa zagrebačkom glazbenicom Alex Ognjenom. No, ona se ne predaje i unatoč svemu odlučila je privesti kraju studij komunikacija.  

Nedavno je iznenadila gledatelje RTL-a gdje se pojavila s glazbenikom Borisom Rogoznicom u showu "Superpar" u ulozi celebrity para. Čudno je to bilo svima jer je par u lipnju ove godine najavio razvod, a njihovo zajedničko pojavljivanje i to u emisiji koja je posvećena superparovima mnoge je s razlogom zbunilo.  

S RTL-a su odmah pojasnili da se sezona koja se trenutačno emitira snimala 2019. godine dok su još bili u braku, a unatoč tome društvenim mrežama odmah su počeli kolati komentari gledatelja kako su Doris i Boris zbog novonastale situacije trebali tražiti da ih se makne iz emisije, no oni to nisu učinili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?