SAVJETI PRATITELJICAMA

Nikolina Pišek otkrila je tajnu svoje vitke linije i ispričala je zašto ne doručkuje

Nikolina Pišek
Davor Javorović/PIXSELL
11.10.2023.
u 17:14

Voditeljica je odgovarala na pitanja svojih pratitelja na Instagramu, a sve je najviše zanimalo kako održava svoju fit liniju

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek odgovarala je na pitanja svojih obožavatelja i otkrila im je vježba li te kako održava svoju liniju.
- Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge...Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina. Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake...
Jedno od pitanja je bilo i kako se hrani. - Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljica.

Jednu pratiteljicu je zanimalo kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savjet od Nikoline. - Ajoooooj. Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting - da se u danu jede unutar 6-8h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu - savjetovala je Pišek. Koliko si visoka i koliko imaš kilograma, izgledaš zaista fantastično, napisala je u svom pitanju jedna od pratiteljica. - Ovo su moje kontrolne traperice iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se - odgovorila je Nikolina. 

Voditeljica je na ovoj društvenoj mreži nedavno podijelila s pratiteljima kakvu je neugodnu situaciju doživjela. Napisala je kako je često upozoravaju da ne iznosi javno konfliktne situacije u kojima se nađe, no odlučila je ispričati ovu priču. Nikolina se svojim automobilom kratko zaustavila pred poštom kako bi joj prijateljica dobacila paket, a istaknula je i da nije bila jedina u tom trenutku koja se tu zaustavila. No, očito se zamjerila gospođi koja se zaustavila u traci pored nje i počela vikati na nju. - Draga gospođa stane točno pored mene, blokira promet i počinje mi docirati, da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovdje pištoljem kao tamo?! Ja gledam uokolo, da shvatim obraća li se meni. Na to ona upire prstom i inzistira: 'Tebi! Znam tko si ti!' - napisala je Pišek u objavi i dodala da je gospođu nakon toga pitala je li ona komunalni redar.

- Na to ona uzvraća: 'Što tebe briga tko sam ja?'. Ja odgovaram: 'Ne pričam s osobama koje mi se ne predstave'. Kreće prometna gužva jer je gospođa u naletu pravdoljubivog bijesa blokirala promet, napravila zastoj, ljudi trube i negoduju. Ja shvaćam da pristojno ne mogu prekinuti agoniju, jer je hijena nanjušila plijen, i gospođu pošaljem u mjesto na kojem sunce ne sije. Nikad. No, to nije kraj - poručila je Pišek.

No, to nije bio kraj jer je sutradan dobila i poruku u kojoj je bila fotografija automobila koji je iste boje i marke kao i njezin, u istoj ulici i strane registracije, ali nije bio njezin. A bio je i papir ostavljen ispod brisača, a osoba koja joj  je poslala fotografiju upitala ju je je li papir namijenjen možda njoj.  A na papiru koji je bio zataknut pod brisače stajala je nepristojna poruka

- Kom češ ti pi*karat i **** mater? Odgojena si ko zadnja uličarka šugo jadna, go*no na go*vno - stajalo je na papiru. - Sirota gospođa. Ni auto nije u stanju pogoditi. Da ne govorim o gramatici. O pravopisu. Zamišljam je kak se šulja ulicom pod okriljem mraka i slavodobitno stavlja poruku sretna postignutim. Na pogrešan auto. Koja metafora promašena života.. I još se potrudi strelicom ukazati na ptičji nered na staklu. Pogrešnom staklu - napisala je Pišek i naposljetku zaključila da gospođi želi sreću u životu i da 'shvati da samohrane majke nisu žrtve'. Jesu ranjene. Ali žrtve nisu. Lavice su. I stoga nemojte nikada, ali baš nikada, podcijeniti ranjenu samohranu majku. Nikada. Samo kažem - napisala je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije