BILA JE BIJESNA

Nikolina Pišek otkrila da ju nepoznati muškarac napao: 'Otvorio je vrata mog auta i prijetio mi'

nikolina pišek
12.06.2023.
u 19:26

Voditeljica je pratiteljima ispričala sve o neugodnoj situaciji koju je doživjela zbog nepoznatog muškarca

Voditeljica Nikolina Pišek (47) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu neugodnu situaciju koju joj je priredio nepoznati čovjek na ulici. Naime, voditeljica je podviknula na kćer Unu u trenutku neposlušnosti, a nepoznati čovjek kasnije joj je otvorio vrata automobila i unio joj se u lice, a sve je rezultiralo kćerkinim plačem. 

"Bio je jedan potpuno lijep dan, moja kći veselila se odlasku na rođendan. Otišle smo kupiti poklon i krenule k autu. Kako to već biva, pas se odlučuje olakšati posred ceste. Psujući samu sebe što, pretrpana stvarima ne mogu naći vrećicu, uzimam jedan poveći papirnati račun i sakupljam govno. Tražim kantu koje, naravno, nema u blizini, dolazim do auta i napominjem kćeri da uđe sa psom u auto i pričeka me dok ja ne pronađem otpad. Ona, naravno, odbija i ja tada, logično, nervozno, majčinski - podviknem na nju. S daljine od dvadesetak metara začujem muški glas", započela je voditeljica i nastavila: 

"Gledam vas. Ne bih ja tako dizao glas na ovu malenu.‘ Tlak mi skače.‘Naravno da ne biste, to je zdravije za vas.‘ ‘Ne bih ja tako dizao glas na ovu malecku‘, iritantno docirajući ignorira me spodoba u crvenoj kariranoj košulji koja komplimentira povećem trbuhu u koji se smjestila sva opća pamet ovog svijeta. ‘Malena‘ već počinje plakati. 

"‘Bolje za vas gospodine, jer da podviknete, sa mnom biste imali posla. Ajde sad prošećite i brinite svoje brige.‘ Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku neopjevani kreten slavodobitno otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice. ‘Slušaj, glupačo..! Da ne bih pozvao policiju da te privede…!‘ Tu pucam. Ušao si mi u auto i prijetiš?! Izlazim ljutita kao bik na koridi, spremna da mu zavalim šaku u rijetke zube. I tu sam izgovorila nešto što sad ne bih napisala jer uključuje mentalni opis njemu najbližih i tvrdnju o njegovoj spolnoj nemoći i frustraciju oko toga. Standard. Dodala sam i glagol ‘tornjati se‘, i neke ne toliko damske psovke i udaljila se kipeći od bijesa", napisala je na Instagramu.

"Moje dijete je plakalo i govorilo mi ‘oprosti‘. Na čemu? Ona ne želi da me odvede policija… Ja pitam zašto bi? Pa zato što si viknula na mene ispred drugih ljudi. Samo nemoj, mama, viknuti da nas vide drugi ljudi. Moje malo nevino dijete, već prepuno trauma od sotona koje smo nazivali ‘obitelj‘, koje ide na psihoterapije da zbog jednog samozadovoljnog egomanijaka dobije nove frustracije? Bojala se ići na rođendan, bojala se da me neće biti tu kada završi. Otišla je i zvala me u suzama. Rekla je da ne može prestati razmišljati o onom čovjeku i da se boji.Moje dijete. Da se boji. Debilčino.", ispričala je.

 

 

Podsjetimo, nedavno je za za Zagreb.info otvoreno pričala o obiteljskim odnosima, posebno između supruga Vidoja i njegovog oca.

- Nepostojeći zato što moj suprug nije imao s njim nikakve odnose. S tim da sam ja bila neka kolateralna žrtva. Imali smo tako neke civilizirane odnose gdje bi se pozdravili u prolazu i to je bilo to - rekla je Pišek za Zagreb.info.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije