LJUBAVNE PONUDE

Nikolina Pišek objavila je fotografiju s poznatim prijateljem i otkrila kako je opet slobodan

Nikolina Pišek
Instagram
21.12.2022.
u 08:36

- Ova fotografije je ovdje da bih istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli. - napisala je televizijska voditeljica.

Voditeljica na UNA TV-u Nikolina Pišek nedavno je bila na jednom partyju i objavila je fotografiju svog outfita te otkrila čiji je party bio i otkrila je i kako je njezin prijatelj, poznati hrvatski doktor estetske medicine, opet slobodan. 

- Bio je predivan party. Tema glitter&glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna obljetnica mog dragog prijatelja Nikole Milojevića, kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila treću fotografiju. Nju ćete vidjeti ako skrolate, a znam da to svi rade… Nastala je prilikom jednog obiteljskog putovanja i uz prisustvo i suglasnost naših tadašnjih supružnika.  A ovdje je da bih istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli. Znam da će nastati krkljanac. Idem si napraviti kokice, zavaliti se u naslonjač i promatrati. - napisala je Nikolina i objavila fotografiju na kojoj pozira s Milojevićem tijekom jednog od zajedničkih odmora. 

 

Neke od svojih pratiteljica je zaintrigirala je ovom objavom i već su pale neke ljubavne ponude.

- Frajer je top single kažeš? - napisala je jedna obožavateljica. Drugi pratitelji su pohvalili Nikolinin izgled i odabir haljine.

- Vi blistate kao da imate 26 godina. Koliko lijepa žena ste. Wow, apsolutno predivno izgledate. Kakav komad. Opet najljepša - poručili su joj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije