OBITELJ U BEOGRADU

Nikolina Pišek o obiteljskim odnosima: Kći je bila svjedok nekih jako neugodnih situacija i komunikacija

Nikolina Pišek
Luka stanzl/PIXSELL
06.06.2023.
u 07:10

Nakon što joj je preminuo suprug Vidoje Ristović narušili su se i odnosi između Nikoline i njegove strane obitelji i najviše optužbi je došlo od VIdojevog oca

Voditeljici Nikolini Pišek zadnja godina je bila iznimno teška i nakon smrti supruga Vidoja Ristovića morala se nositi i s brojnim optužbama koje su došle od strane Ristovićevog oca. Nikolina se još uvijek uči nositi s gubitkom voljene osobe, a njezine kćeri su joj uvijek na prvom mjestu. Razgovarajući za Zagreb.info ispričala je kako misli da svaka osoba ima pravo tugovati na svoj način.

- Ja sam jedna tipična udovica koju dosta vole osuđivati. Možda da sam imala taj luksuz, da se ušuškam u nekakvo razdoblje mira i razdoblje kontemplacije i razdoblje žaljenja i svega što si neki ljudi vole i mogu priuštiti. To je sasvim u redu nakon što izgube neku osobu iz svog života koja im je puno značila. Ja nisam imala taj luksuz pa sam morala postati sve ovo što Balkan ne odobrava. Znači, ne odobrava da nastaviš sa svojim životom - rekla je Nikolina.  Mjesecima je bila izložena optužbama koje su objavljivali mediji u Srbiji i sve su dolazile od strane Miše Grofa, a Nikolina je sada ispričala i u kakvom su odnosu bili Vidoje i njegov otac.

- Nepostojeći zato što moj suprug nije imao s njim nikakve odnose. S tim da sam ja bila neka kolateralna žrtva. Imali smo tako neke civilizirane odnose gdje bi se pozdravili u prolazu i to je bilo to - rekla je Pišek za Zagreb.info. Njezina kći Una, koju je dobila u braku s Vidojem, nije u kontaktu s obitelji u Srbiji. 

- Nitko ne pita za nju. Kad kažem nitko, stvarno mislim apsolutno nikad. I to je tužno. Pokušavam si objasniti tako da nitko nije dužan da se bavi s njom jer sam joj ja majka tako da bi ju trebalo zaštititi. Ali ono što je meni kontradiktorno da oni žele njoj nauditi. Žele se svi, ajmo reći, nekome nametnuti i materijalno okoristiti, tako da samim time žele njoj nauditi, odnosno meni, odnosno onemogućiti nam nekakav normalan život, ali namjerili su se na krivu - poručila je Nikolina Pišek. 

S Vidojevim ocem je sada na sudu, a u međuvremenu narušen je i odnos između Nikoline i Vidojeve prve supruge, te je njezina kći Una izgubila i kontakt s polusestrom jer Vidojeva prva supruga osporava Nikolini pravo na ostavštinu nakon smrti supruga.

- Teško, jako teško sam to kćeri objasnila. Pa ja mislim da je ona shvatila sve, zato što je ona bila tamo kada se to sve izdogađalo, pa je naprosto bila prisutna i svjedok nekih jako neugodnih situacija i jako neugodnih komunikacija. Tako da je to to. Mi ćemo se toga vjerojatno rješavati dugi niz godina. I ja sam počela raditi na tome da na neki način tu situaciju čistimo. Bar što se mene tiče, tako da potražila sam neku pomoć. I nadam se da će to najbolje završiti u tom smislu. I nekako mislim da je sazrela preko noći. I to je zapravo meni jako tužno - otkrila je voditeljica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije