OVO NITKO NIJE ZNAO

Nicole Kidman otkrila dobro čuvanu tajnu

Nicole Kidman
Profimedia
17.02.2017.
u 15:02

Australska glumica Nicole Kidman ovih je dana otkrila dugo čuvanu tajnu koja je iznenadila mnoge. Naime, nakon što se razvela od kolege glumca Toma Cruisea, s kojim ima dvoje posvojene djece, 49-godišnja glumica bila je u vezi s glazbenikom Lennyjem Kravitzom. Ta vijest bila je poznata, jer su 2003. i snimljeni zajedno. No novost o toj vezi, koju je otkrila The Editu, je ta da su bili čak i zaručeni, prenosi Tportal.hr.

U intervjuu koji je dala s Kravitzovom kćeri Zoë Kravitz, s kojom glumi u novoj seriji 'Big Little Lies', Kidman je otkrila kako se njih dvije otprije već dobro poznaju. 'Zoë znam otprije, jer sam bila zaručena s njezinim ocem. Sve ostaje u obitelji', priznala je kroz smijeh časopisu.

Foto: Profimedia

Zaruke očito nisu uspjele, jer se u srpnju 2006. Nicole vjenčala s pjevačem Keithom Urbanom. Prije ovog velikog otkrića, još 2007. Vanity Fairu je natuknula kako je nakon razvoda, a prije braka s Urbanom, bila zaručena, no nikada nije otkrila o kome se radi. Tada je rekla: 'Zapravo, nakon razvoda nisam željela nikakvu vezu. Željela sam samo biti sa svojom djecom i novi muškarac se nikako nije uklapao u našu malu trojku. I onda sam se zaručila s nekim... No to nije uspjelo. Jednostavno nisam bila spremna. Mi nismo bili spremni.'

Lenny Kravitz prije Nicole Kidman, od 1987. do 1993., bio je u braku s glumicom Lisom Bonet, majkom njegove kćeri, a nakon toga ga se povezivalo s bivšom suprugom Johnnyja Deppa Vanessom Paradis i manekenkom Adrianom Limom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije