DOSLOVNO JE OPASNA

Nezasitna manekenka ozlijedila nogometaša s previše seksa

DOSLOVNO JE OPASNA
29.12.2016.
u 12:45

Talijanska manekenka je otkrila kako je za neke ozljede njenog supruga nogometaša kriv njihov buran seksualni život.

Melissa Satta-Boateng zasigurno je jedna od najatraktivnijih WAG-sica. Ova talijanska manekenka udana je za gansko-njemačkog nogometaša Kevina-Princea Boatenga, a ako je vjerovati Melissinim pričama, njihov brak je pun ‘akcije’ koja katkad ima i bolne posljedice, prenosi Net.hr

 

Seksi 30-godišnjakinja je tako prije četiri godine punila medijske stupce vrućim detaljima o svom i muževom, s kojim tada još nije bila u braku, seksualnom životu i otkrila kako je seks jedan od uzroka njegovih ozljeda.

“Razlog njegovim ozljedama je u tome što se seksamo sedam do deset puta tjedno. Mrzim predigru, volim odmah prijeći na stvar. I obožavam biti gore, volim imati kontrolu”, ispričala je Melissa za Vanity Fair.

U isto vrijeme je Kevinov klub Milan objavio da će biti bez njega najmanje četiri tjedna jer je zadobio ozljedu bedrenog mišića, a mnogi su to povezali upravo s Melissinom izjavom.

Danas Boateng igra za Las Palmas, klub u kojem je i Marko Livaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije