TEŠKI DANI

Neutješni Robert De Niro oglasio se nakon smrti unuka (19): 'Tužan sam, molimo za privatnost'

Robert de Niro
PA/Pixsell
03.07.2023.
u 20:20

Njegov unuk Leonardo de Niro Rodrigez (19), sin njegove najstarije kćeri Drene, preminuo je, a tužnu vijest na društvenim mrežama otkrila je upravo njegova majka. Sada se oglasio i sam glumac.

Velika tuga zadesila je obitelj slavnog glumca Roberta De Nira (79). Njegov unuk Leonardo de Niro Rodrigez (19), sin njegove najstarije kćeri Drene, preminuo je, a tužnu vijest na društvenim mrežama otkrila je upravo njegova majka. 
Sada se oglasio i sam glumac. 

- Izrazito sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cijenimo izraze sućuti od svih. Molimo vas za privatnost kako bismo ožalostili gubitak Lea - kazao je za američke medije. 

Glumica Drena De Niro (51) objavila je emotivnu poruku na Instagramu kojom je svoje pratitelje obavijestila o tužnoj vijesti. 

- Moj lijepi slatki anđele. Voljela sam te bez riječi i opisa od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti širiti ljubav i svjetlost koju si me natjerao da osjetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i voljela bih da te ta ljubav mogla spasiti. Neopisivo mi je žao. Počivaj u miru i vječnom raju dragi moj dječače - napisala je Drena uz fotografiju sina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Drena (@drenadeniro)

 

Što je točan uzrok smrti za sada nije poznato jer Leonardova obitelj nije otkrila nikakve detalje vezane uz njegovu smrt. Britanski Daily Mail, s druge strane, u svojem tekstu spominje neki bijeli prah koji je pronađen uz njegovo tijelo. Inače, Drena je najstarija od sedmero De Nirove djece, a glumac ju je posvojio kada je bio u braku s prvom suprugom, glumicom Diahnne Abbott.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije