OTVORENO PROGOVORIO

Neočekivana reakcije oca Meghan Markle nakon njezinog intervjua kod Oprah

09.03.2021.
u 13:00

Službena reakcija iz palače na intervju Meghan Markle i princa Harryja još uvijek se čeka, ali zato je svoj osvrt na ovaj intervju dao Thomas Markle gostujući u emisiji "Good Morning Britain". Otac Meghan Markle osvrnuo se na intervju koji je njegova kći dala Oprah Winfrey. U spomenutom intervju najviše se pričalo o odnosu s kraljevskom obitelji i Meghan se tek kratko u tom razgovoru osvrnula kako ju je otac izdao i priznala je da se teško pomirila s njim nakon što je imao dogovor s paparazzima i dobio je novac za snimanje uoči njezinog vjenčanja na kojem se na kraju nije pojavio jer je, tvrdi, doživio infarkt.

U razgovoru u emisiji "Good Morning Britain" pozvao je Meghan i Harryja da mu dođu u posjet sada kada su od njegovog doma udaljeni tek 100-ak kilometara. - Ponavljam žao mi je zbog onoga što sam učinio i ispričao sam se za to. Ne slažem se uvijek sa onim što moja djeca rade ali ih volim i nikada nisam prestao voljeti Meghan - rekao je Thomas. Kaže kako je i Meghan njega razočarala jer je prekinula vezu s njim nakon što je završio u bolnici uoči njezinog vjenčanja i ispričao je kako ga je tada nazvao Harry i rekao mu da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da je njega slušao. Dodao je kako se on za razliku od Harryja nikada nije oblačio u odoru Hitlera niti je poput Harryja gol igrao biljar. Markle kaže kako ne vjeruje izjavama svoje kćeri i zeta kada govore kako se u kraljevskoj obitelji raspravljalo o boji kože njegovog unuka i misli da u kraljevskoj obitelji nema rasista i neočekivano ali u ovoj situaciji brani kraljevsku obitelj. Smatra i kako su trebali pričekati s objavom intervjua barem dok princ Philip ne izađe iz bolnice. - Potpuno se slažem da su pretjerali i trebali su pričekati s ovim intervjuom baš zbog zdravlja princa Philipa - poručuje Thomas.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije