šuška se

Neobična kombinacija: Pamela i Julian Assange su novi par?

Pamela Anderson
Foto: Instagram
1/2
16.11.2016.
u 08:25

Glumica nosi hranu Assangeu optuženom za silovanje u ekvadorsko veleposlanstvo. Pamela iza sebe ima tri propala braka te sinove Dylana (18) i Brandona (20)

Pamela Anderson (49) zabrinuta je za zdravlje osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea (45), koji je optužen za silovanje i seksualni napad na dvije žene.

- Smatram da on nije počinio to zlodjelo za koje ga se tereti - kaže glumica. Ona je programeru donijela veganski doručak u ekvadorsko veleposlanstvo u Londonu, gdje on živi već više od četiri godine. 

Assange se tamo sklonio 2012. jer su švedski tužitelji izdali europski uhidbeni nalog za njim zbog optužbi za silovanje i seksualni napad na dvije žene koje su ga 2010. upoznale u Švedskoj.

- Žene su pristale na spolni odnos sa mnom. Sve te optužbe su politički motivirane - kaže osnivač WikiLeaksa. 

Šuška se kako su Pamela i on u romantičnoj vezi, a nedavno su se pojavila i nagađanja da je trudna. Anderson mu često nosi pladnjeve prepune veganske hrane i slastica, koje on posebno voli, piše 24sata.hr. 

- On se stalno šali da ga mučim s veganskom hranom - kaže Pamela. Assange je odbio otići u Švedsku jer je u strahu da ga ne izruče SAD-u zbog 500.000 tajnih vojnih dosjea o ratovima u Iraku i Afganistanu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije