Johnny Depp

Nema muškarca koji se igrao s barbikama koliko i ja...

depp
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
19.01.2015.
u 09:54

Kroz igru s lutkicama uvježbavao sam glasove za uloge. Igrao sam se s kćeri i bilo je super sve dok nije rekla da prestanem glumiti i pričam normalno, rekao je Johnny

Ne znam postoji li na svijetu muškarac koji se s barbikama igrao toliko koliko sam se igrao ja. Moja kći Lily Rose obožavala je Barbie kad je bila dijete. I meni je ta igra dobro došla jer sam tako testirao glasove likova koje sam glumio, rekao je Johnny Depp (51) gostujući u showu Jimmyja Kimmela.Glumac kaže da je kroz igru s popularnim lutkicama pronašao glas Jacka Sparrowa iz filmskog serijala 'Pirati s Kariba', ali i glas Willyja Wonke. Bilo mu je zabavno i korisno igrati se s barbikama, dodao je. - Jednog dana Lilly mi je samo rekla da prestanem glumiti, da budem ja, da koristim svoj glas. Rekla je da je dosta glupiranja, da želi da se igramo normalno. To je bio zadnji put da sam se igrao s barbikama - prisjetio se glumac.Voditelj je Deppu rekao da bi, kad mu igranje s barbikama već tako dobro ide, možda mogao imati još koje dijete uz 15-godišnju Lilly Rose i 12-godišnjeg sina Jacka.- Nikad se ne zna... barbika imam i više nego dovoljno - rekao je glumac kroz smijeh. Depp je zaručen s Amber Heard (28).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije