KOLIKO KILOGRAMA IMAJU POZNATE HRVATICE?

Neke od njih sada su u svojoj 'najpunijoj fazi', a nikada nisu izgledale bolje

09.01.2024.
u 16:40

Božić i nova godina su iza nas, pa su mnogi od nas počeli razmišljati o nakupljenim kilogramima za vrijeme blagdana. Nekolicina je već zakoračila u teretane, baš kao i naše poznate Hrvatice, koje će brojnim ženama poslužiti kao dodatna motivacija za odrađivanje treninga. Provjerili smo koliko kilograma imaju dame s domaće scene, čije savršene figure ne može narušiti ni obilna blagdanska trpeza.

1. Žanamari Perčić


Žanamari Perčić na liniji mogu pozavidjeti mnoge dame, a isklesano tijelo nije stiglo preko noći već je to rezultat dugogodišnjeg treninga. Žanamari je poznata po tome što na svom Instagramu često obavljuje različite fotografije i videa na kojima trenira u teretani.

Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je objavila novi video na kojem vidimo kako mukotrpno trenira. 'Samo da znate, imam 65 kilograma! Najviše u zadnjih sedam godina. Sezona je povećanja', napisala je pjevačica u opisu objave.

2. Ella Dvornik


Baš poput Žanamari, i Ella Dvornik često govori o mršavljenju i treninzima putem kojih je svoje tijelo dovela do savršenstva. Zanimljivo je i da, sada kada je u najboljoj fizičkoj kondiciji, ima više kilograma nego onda kada nije redovito vježbala, što je i posebno istaknula u objavi. 'Razlog zašto se više ne obazirem na vagu', našalila se i otkrila da ima 58 kilograma.

3. Jelena Rozga

Splitska pjevačica Jelena Rozga ima 57 kilograma, a kako je jednom prilikom izjavila, zbog problema sa štitnom žlijezdom ne može se udebljati.

'Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se udebljam ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitna žlijezda ponekad me baš zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva', ispričala je pjevačica jednom prilikom.

4. Nives Celzijus


Nives Celzijus s fanovima je pak podijelila svoje iskustvo detoksa sa zdravim sokovima. Kako je otkrila, najteže joj je pao prvi dan, a kasnije je bilo lakše. 'Uopće nisam imala želju za hranom. Čak ni kada mi je zamirisala janjetina', poručila je.

Nives je na kraju prvog dana detoxa sokovima odlučila stati na vagu i svima pokazati koliko kila ima na svojih 1,68 m, a vaga je pokazala brojku od 65.4 kilograma.

5. Sonja Kovač


Sonja Kovač jednom je prilikom tijekom ljetovanja otkrila koliko kilograma ima. Sa svojim zaručnikom Goranom pozirala je u moru te poručila: 'Moj Aquaman! Koliko onda diže u teretani! Sad morate pogoditi koliko ja imam kila!?'. Jedna njena pratiteljica brzo je pogodila da plavokosa Bjelovarčanka ima 55 kilograma.

6. Severina Vučković


Severina Vučković u jednom je trenu imala 63 kilograma, a sad ima 56, pisali su regionalni mediji.

'Nisam često u teretani, jer smatram da tijelo ponekad mora i odmoriti. Dovoljno mi je da jednom tjedno radim vježbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vježbam ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da naprave po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova', rekla je pop zvijezda za Pink.

7. Maja Šuput

Maja Šuput na visinu od 162 centimetra ima 52 kilograma, prema pisanju srpskih medija. Maja je jednom prilikom ispričala kako joj se teško udebljati, posebice ljeti kada ima raspored prepun koncerata. Nedavno je za Una tv ispričala kako je pretprošlo ljeto spala na 48 kilograma uslijed intenzivnih gaža i svirki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije