NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Nekada je bila ružna Nina, a sad mami uzdahe fotkama u badiću: 'Predivna ženo'

26.07.2020.
u 20:40

Lana Gojak Bajt domaćoj publici postala je poznata zahvaljujući ulozi  bucke iz serije "Ne daj se Nina" koja je naša verzija popularne "Ružne Betty". Lana je u seriji tumačila lik glavne junakinje, a od serije je prošlo više od deset godina. U tom periodu Lana je svoju figuru poprilično stesala pa se sad ponosno hvali fotografijama s plaže.
Na Instagramu često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu za koje nerijetko dobiva mnoštvo lajkova, ali i komplimenata. "Predivna ženo", "Mačko", "Odlična si", samo su neki od komentara ispod Laninih izazovnih fotografija.
No put do ovakve linije nije bio lak, da bi došla do trenutačne težine Lana se morala poprilično namučiti, a u jednom od intervjua otkrila je i tajnu svog uspjeha.  – Oduvijek sam bila sklona debljanju: bila sam bucka otkad znam za sebe bez obzira na to što sam se uvijek bavila nekim sportom. Pokušala sam s raznim dijetama, brojila kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila hladnjak sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam mnogo knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara. Gluten i šećere izbacila sam iz prehrane zbog intolerancije, jedem zdravu i balansiranu hranu i imam pet planiranih obroka dnevno. Ne odričem se ničega: kolače, torte pa čak i čokoladu radim sama i napokon, bez griže savjesti, uživam u hrani. Uz to sam prije manje od dvije godine počela trčati – otkrila je glumica za Gloriju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije