ponovno s fanovima

Nedi hakirali profil nakon smrti majke: 'Ne mogu me uništiti'

Foto: Instagram
1/2
21.02.2018.
u 07:31

Moja utjeha je moja obitelj. Hakeri ne mogu uništiti ljubav mojih unuka! Niti moju karijeru! Ponovno sam s vama, istaknula je pjevačica

Ja moram dalje, jednostavno. Ne mogu sjediti u kući, to mi neće vratiti mamu sigurno, ispričala je pjevačica Neda Ukraden (64) u emisiji Exkluziv TV Prva. Dodala je kako joj može biti utjeha jer se ona kao kćer potrudila da joj pruži lijep život i duboke godine starosti koje je doživjela zbog genetike, ali i ljubavi te pažnje.

- Želim da me vidi da nastavljam dalje - rekla je Neda koja je majci na društvenoj mreži posvetila pjesmu, a odmah nakon toga joj je netko hakirao profil. Taj incident ju je šokirao.

-  Moja utjeha je moja obitelj. Hakeri ne mogu uništiti ljubav mojih unuka! Niti moju karijeru! Ponovno sam sa vama ! Ljubi vas vaša Neda - istaknula je pjevačica. Kaže kako joj uspomene na majku nitko ne može zamijeniti. 

- Ona je cijeli život posvetila nama, pa ću i ja njoj sve svoje - rekla je Neda kojoj unuci i kćer pomažu prebroditi teško razdoblje u životu. Pjevačici je majka Anđelija preminula 7. veljače u 93. godini, a bolovala je od Alzheimerove bolesti. 

-  Nema više moje mame, mog anđela čuvara, moje Anđelije. Putuj s anđelima. Majko,  majko, tješi svoju kćer jedinicu. Ne daj da me noćas boli rana na srcu. Kome ću sada ovo pjevati - napisala je Neda u dirljivoj objavi na društvenoj mreži nakon majčine smrti. 

Neda je otvoreno govorila o  borbi s Alzheimerom i kako je majku morala smjestiti u dom u Beogradu jer joj je bolest uznapredovala. Pjevačica trenutačno u Opatiji snima spot za pjesmu 'Kao vino i gitara, a kaže kako je more najljepši ambijent za to. 

- Opatija. Uvijek dobra ideja - zaključila je Neda koja obožava provoditi vrijeme sa svojim unukama, blizankama  Aleksandrom i Nedom (6) te unukom Dušanom (4). Često ističe da su unuci njezina neviđena sreća i bogatstvo te kako su joj ispunili život velikom radošću, prenosi 24sata.hr. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije